WEES WELKOM!

Prijzen zijn in principe bij tweepersoonsgebruik van een kamer (bij éénpersoonsgebruik wordt €15,- toeslag per nacht gerekend). Prijzen zijn inlcusief toeristenbelasting. Bij verblijf in Slaaphuis 2 en 3 is linnengoed inbegrepen, voor Slaaphuis 1 kunt u het zelf meenemen of bij ons huren.

Voor meer informatie kunt u kijken op Leeftocht en Dopersduin.

Gewaardeerde Gast,
Vorige week viel onze prachtige nieuwe vakantiewekenfolder op de mat, en met mooi gevolg! De aanmeldingen beginnen al fijn binnen te stromen…niet gek, als u bedenkt dat Pasen dit jaar heel vroeg valt, daar moet je dan natuurlijk ook op tijd voor boeken! Maar natuurlijk heeft Dopersduin meer te bieden dan alleen vakantie en heerlijk ontspannen. We bieden u, onze gewaardeerde gast, ook weekenden en midweken met een ziel! De komende tijd kunt u kiezen uit een keur van mogelijkheden…

Beginnen met Stilte,
4-8 februari, een stilteretraite in de duinen, met rust, ruimte, stilte, meditatie, ontspanning, natuur…Drie volle dagen stilte, gecombineerd met verschillende vormen van meditatie (o.a. klankschaalmeditatie, wandelmeditatie, groepsactiviteit. Uiteraard is er elke dag ruimte voor persoonlijke begeleiding. Een lang winters weekend vol verstilling en inkeer met Odile Oort. Prijzen €325,- in Slaaphuis 2, €375,- in Slaaphuis 3.;

Spelletjesweekend,
4-6 maart. Dopersduin zonder spelletjes, dat is ondenkbaar. Het hele jaar door worden spelletjes gespeeld, gekoesterd, verzameld (er is het Mevrouw Sophiefonds!) en gedeeld…en één weekend lang eren wij al onze spelletjesfanaten, -liefhebbers, -obsessieven, -hobbyisten, -amateurs door een speciaal weekend voor hen te reserveren. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat worden er spelletjes gespeeld. Er wordt glansrijk verloren en nipt gewonnen en andersom. Er wordt gesoebat en getroefd, maar vooral wordt er gespeeld. Vol vuur. Vol vreugde. Vol gezelligheid! Prijzen: €60,- in Slaaphuis 1, € 95,- in Slaaphuis 2, € 115,- in Slaaphuis 3.

Bewogen Vrouwen,
7-11 maart. Een midweek speciaal voor vrouwen! Sjoerdtsje de Boer en Saakjen van Hoorn ontvouwen een creatief en boeiend intensief programma rondom bron-waterstroom-zee. Vlakbij het water van de Noordzee gaan ze met u op zoek naar de bron van levend water in uw eigen leven! Prijzen €200,- in Slaaphuis 1, € 250,- in Slaaphuis 2, € 280,- in Slaaphuis 3

Zing je eigen wijze weg,
11-13 maart. Stembevrijder Annemarie Kat helpt je de dingen langzaam los te zingen. Dat wat je bedrukt, dat wat je draagt, de mens die jij bent krijgt langzaam kleur en klank en eigen stem. Het is bevreemdend eerst en bevrijdend later. Ah, wat laat je al zingend los…maar vooral, wat (of wie) vind je (terug)? Prijzen: €140,- in Slaaphuis 1, €175,- in Slaaphuis 2, € 190,- in Slaaphuis 3. 

Natuurlijk muziek!
11-15 april. Masterclass-midweek door pianiste en mezzosopraan Marijke van Duin, bedoeld voor gevorderde amateurmusici: pianisten, zangers, en duo’s/trio’s met strijkers en blazers. De verbinding tussen klassieke muziek en de natuur is al eeuwenoud. Veel componisten hebben de schoonheid van de natuur verklankt. Vaak hadden zij daar esthetische of spirituele associaties bij. Ook in onze tijd is de verbinding tussen muziek en de vrije natuur een weldaad voor onze ziel. Ervaar hoe inspirerend het is om samen te musiceren op een prachtige locatie, midden in de natuur. De rust en harmonie zullen zorgen voor een intense beleving! Prijzen: €380,- in Slaaphuis 2, €420,- in Slaaphuis 3 (inclusief huur van de vleugel).

Zingen in de duinen
15-17 april. Ook dit jaar gaat Jan Maarten Koeman het avontuur weer aan om van zangers uit het hele land in één weekend een koor te maken. Stemmen die, soms aarzelend, soms vast, elkaar zoeken en aan elkaar kleuren. Luisteren, afstemmen, oefenen, proberen, zoeken, zingen, hoe kun je elkaar en jezelf beter leren kennen? Het is een prachtige intense beleving, met mooie liederen vol inhoud. €90,- in Slaaphuis 1, €125,- in Slaaphuis 2, €140,- in Slaaphuis 3.