Kerst bij de Zuiderkerk
(vrijwilligers gevraagd)

Op woensdagavond 23 december rond de klok van 20.00 u. vindt er een bijzonder kerstspektakel - buiten - plaats bij de ZUIDERKERK in het centrum van onze stad.
Met 'n moderne mix van theater, muziek, dans en ander spektakel wordt het  k e r s t v e r h a a l  op een bijzondere wijze verteld.

De rode draad is het thema 'vonken' en de achterliggende gedachte is dat kerst mensen samenbrengt in plaats van verdeelt. In het voor-programma zingen kinderkoor 'SUNSHINE'  en jongerenkoor 'REACHING HAND' samen een aantal kerstnummers. 
Verder werkt het orkest 'Sursum Corda'  uit Andijk mee en is er een projectkoor. Dit koor bestaat uit zo'n negentigtal mensen!
Het evenement is gratis te bezoeken en het pogramma is voor iedereen te begrijpen.

Aan dit project werken veel vrijwilligers, zowel op, als achter het podium. Aan dat optreden op het podium doen bijna twee-honderd mensen mee.
Om die activiteiten (op dat podium dus) mogelijk te maken, zoeken wij nog vrijwilligers voor de volgende taken:
* op/afbouw van podia
* uitgifte plaatsen chocolademelk (woensdagmiddag- en avond)
* catering koffie & thee (woensdagmiddag 16.30 u.)
* catering 'soep en brood'  (woensdagavond 18.00 u.)
* catering 'afterparty' (woensdagavond 21.30 u.)
* opruimen / schoonmaken Zuiderkerk (donderdagmorgen 24/12)
U kunt zich aanmelden bij   j.de.boer.724@hotmail.com

Ik hoop, dat er mensen zijn, die mee willen helpen als vrijwilliger, zodat dit evenement goed wordt neergezet. Het belooft echt een groot spektakel te worden.
Om een beeld te krijgen van dit kerstgebeuren, denk daarbij aan 'the Passion' op tv, maar dan met het kerstverhaal in de schijnwerpers!

Namens de organisatie, Jacinta Floris